bratislava

Blog - Novinky z hotela

jarné prázdniny

jarné prázdniny

Jarná sezóna ohlasuje svoj príchod obnoveným elánom, hojným slnečným svitom a azúrovou oblohou. Životná energičnosť sa prejavuje vo voňavých kvetoch a melódii spevu vtákov. Nájdite inšpiráciu v týchto návrhoch a vytvorte si nezabudnuteľný víkend v Bratislave!

Bratislava sa predstavuje ako jedno z najzelenších miest Európy, ponúkajúc pokojné prostredie uprostred rušnej mestskej zástavby. Strávte chvíle oddychu v parkoch a záhradách ukrytých v srdci mesta. Nájdite útočisko pod zelenou korunou stromov pri Bratislavskom hrade, odkiaľ sa naskytne panoramatický výhľad na nádheru mesta. Prejdite sa po meticulózne obnovených barokových záhradách, ktoré sú dôkazom blahobytu éry Márie Terézie.

Pre tých, ktorí túžia po oddychu v náručí prírody, je návšteva medickej záhrady a sadu Janka Kráľa vrelo odporúčaná. Sad Janka Kráľa, ako najstarší verejný park v strednej Európe, láka návštevníkov na oddych v historickom klenote. Zároveň Horský park láka svojím jedinečným spojením mestskej zelene, prezentujúc rôznorodú domorodú flóru a faunu.

Pre pohľad z výšky sa vyberte na kopec Kamzík, kde vás čakajú dychberúce výhľady. A na zmiernenie duše sa prechádzajte medzi farebnými kvetmi v Botanickej záhrade, ukrytej pozdĺž brehov Dunaja. V Bratislave prichádza jar, ktorá vás vyzýva na slávenie nádhernej prebúdzajúcej sa prírody.

 

ezgif 1 81048a1be4

2020-certificate

danubiaHotel Danubia Gate ****
Dunajská 26, Bratislava

+421 917 232 000
hotel@danubiagate.sk