restaurant-2

Denné menu

Menu: 18.11.2019 – 22.11.2019

Cena dvojchodového Klasik menu – 6,90 EUR

Pondelok:

Špenátova polievka s feta syrom – 7 / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9
1. Kurací steak s paradajkovou omáčkou, kuskus – 1, 7
2. Grilované bravčové karé na dusenom keli, zemiaková kaša s chrenom – 7,12
Venčeky s čučoriedkovou penou – 1,3,7

NOVINKA │ Tradičné jedlo 5,90€ - Pečený bravčový bôčik s dusenou kyslou kapustou a parenou knedľou – 1,3,7

Utorok:

Cesnakový krém – 7 / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9
1. Vykostené kuracie stehná s mandľami a syrovou omáčkou, pečené zemiaky – 7,8
2. Bravčová panenka s gaštanovou plnkou, opečená tarhoňa s rukolou – 1,3,7
Makový koláč s lesným ovocím – 1,3,7

NOVINKA │ Tradičné jedlo 5,90€ – Pečený bravčový bôčik s dusenou kyslou kapustou a parenou knedľou – 1,3,7

Streda:

Frankfurtská polievka – 1 / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami
1. Kuracie prsia s pažítkovou omáčkou, mozzarellová ryža – 7
2. Teľacie ragú na víne s olivami, cestaviny taglaitelle – 1,3,7,12
Dezert dňa: Citrónový rez – 1,3,7

NOVINKA │ Tradičné jedlo 5,90€ – Pečený bravčový bôčik s dusenou kyslou kapustou a parenou knedľou – 1,3,7

Štvrtok:

Šošovicová polievka so zeleninou – 7 / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9
1. Morčacie soté s kari pastou a brokolicou, jasmínová ryža
2. Grilovaná bravčová panenka s krupotom so špenátom a restovanými šampiňónmi – 1,3,7,12
Dezert dňa: Perník s jahodovým džemom – 1,3,7

NOVINKA │ Tradičné jedlo 5,90€ – Pečený bravčový bôčik s dusenou kyslou kapustou a parenou knedľou – 1,3,7

Piatok:

Tekvicová polievka s chilli / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9
1. Kuracie medajlonky zapekané s hermelínom a hruškami, dusená ryža – 7
2. Bravčová panenka na zelených fazuľkách so sezamom, pečené zemiaky – 1,3,7,11
Dezert dňa: Slivkový koláč s posýpkou – 1,3,7

NOVINKA │ Tradičné jedlo 5,90€ – Pečený bravčový bôčik s dusenou kyslou kapustou a parenou knedľou – 1,3,7

Fit Menu 7,50€ – Sumček africký v papilote s cviklou a kôprovým dipom – 4,7

Vegan Menu 7,50€ – Restované hnedé šampiňóny s tofu syrom a julien zeleninou – 6

De Luxe Menu 10,50€ – Hovädzie líčka dusené na pive so sušenými slivkami, zemiakové pyré - 7

Nápoj týždňa:
Coca-cola Zero 0,33l za 1,20€
Vinea Frizzante 0,3l za 0,90€
Espresso k menu  za 1,50€

Víno týždňa:
Emiliana Adobe Rosé 0,1l za 2,20 €

Každý deň šaláty a dezerty podľa dennej ponuky – 1 €

Dobrú chuť!

*Alergény a ich popis: 1 obilniny obsahujúce lepok, 2 kôrovce a výrobky z nich, 3 vajcia a výrobky z nich, 4 ryby a výrobky z nich, 5 arašidy a výrobky z nich, 6 sójové zrná a výrobky z nich, 7 mlieko a výrobky z neho, 8 orechy a mandle, 9 zeler a výrobky z neho, 10 horčica a výrobky z nej, 11 sezamové semená a výrobky z nich, 12 oxid siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb a výrobky z neho,  14 mäkkýše a výrobky z nich.

2017-certificate

2018-certificate2019-certificate

 

danubiaHotel Danubia Gate ****
Dunajská 26, Bratislava

+421 2 206 65 500
+421 917 232 000
hotel@danubiagate.sk