bratislava

Blog - Novinky z hotela

Veľká noc

Veľká noc

S predlžujúcimi sa dňami, vyššími teplotami a objavujúcimi sa kvetmi Veľká noc ohlasuje prebudenie matky prírody a signalizuje koniec zimy. Je to sviatočný čas určený na oslavu.

Na Slovensku sú veľkonočné sviatky plné krásnych tradícií, pestrých farieb a veselých zvykov. Táto tradičná jarná oslava, bohatá na nevšedné zvyky a rituály, má osobitné miesto ako jedna z najdôležitejších a najobľúbenejších udalostí v našej krajine. Zažite Veľkú noc v Bratislave, jednom z najmalebnejších miest Slovenska.

Spríjemnite si túto blížiacu sa jar a strávte Veľkú noc v Bratislave v osobitom štýle. Pridajte sa k nám a užite si čas plný zábavy so širokou škálou atrakcií. Oddýchnite si od každodenných rutín a doprajte si relax počas pobytu.

Zažite miestne veľkonočné zvyky moderným, symbolickým spôsobom vyrábaním korbáčov, maľovaním vajíčok a vytváraním kvetinových aranžmánov pomocou mačiatok a zlatého dažďa .

Ak sa neviete rozhodnúť, kde stráviť veľkonočný víkend, vyberte si Bratislavu – nebudete sklamaní. Zoberte so sebou rodinu na nezabudnuteľný víkend.

Ubytovanie

 

2020-certificate

danubiaHotel Danubia Gate ****
Dunajská 26, Bratislava

+421 917 232 000
hotel@danubiagate.sk