bratislava-small

Blog

Hrad Devín

Hrad Devín

Devínsky hrad je jedným z troch najstarších hradov na Slovensku. Dnes majestátna zrúcanina, symbol slovenskej histórie, je pozostatkom gotického hradu, strategicky umiestneného na sútoku riek Dunaj a Morava. Pod názvom Dowina sa písomne spomína už od roku 864.

Čítať ďalej
Bratsilavský hrad

Bratsilavský hrad

Prvá písomná zmienka o Bratislavskom hrade pochádza z roku 907 n. l. Hrad bol postavený na strategickom mieste osídlenom už v keltskej a veľkomoravskej dobe. Od polovice 16. storočia, kedy sa na obdobie viac ako 200 rokov Bratislava stala korunovačným mestom Uhorska, bol hrad sídlom panovníka.

Čítať ďalej
Germicídna lampa pre dokonalú čistotu

Germicídna lampa pre dokonalú čistotu

V zimnom období, kedy sa mnohí z nás obávajú chrípky, či iných ochorení sme pre vás pripravili ďalšiu skvelú novinku. Pre váš komfort i vaše zdravie používame pri upratovaní špeciálnu germicídnu UV lampu, ktorá ničí baktérie a škodlivé mikroorganizmy (kvasinky, plesne) pôsobením UV-C žiarenia.

Čítať ďalej
Modrý kostolík

Modrý kostolík

Unikátne sfarbený Modrý kostolík, známy aj ako Kostol sv. Alžbety je situovaný vo východnej časti Starého mesta, len niekoľko minút peši od Hotela Danubia Gate.

Čítať ďalej
<<  3 4 5 6 7 [89 10  >>  

2020-certificate

danubiaHotel Danubia Gate ****
Dunajská 26, Bratislava

+421 917 232 000
hotel@danubiagate.sk