bratislava-small

Blog

Čistenie a dezinfekcia

Čistenie a dezinfekcia

Vážení hostia,
z dôvodu koronavírusu, ktorý spôsobuje chorobu COVID-19, sme zintenzívnili čistenie izieb a priestorov hotela.
Využívame všetky prostriedky na to, aby ste v našom hoteli boli chránení a cítili sa bezpečne.
Využívame účinné prostriedky, ako OZONÁTOR, GERMICÍDNU UV LAMPU a samozrejme iné dezinfekčné prostriedky a chémiu (šetriacu životné prostredie).
Meriame telesné teploty prichádzajúcim hosťom a personálu, aby sme predišli šíreniu nákazy a infikovaniu našich ubytovaných hostí, návštevníkov reštaurácie a nášho personálu.
Pri vchode sme pre vás pripravili antibakteriálny roztok, ktorým si môžete umyť ruky.

 kolaz

Ozonátor - najmodernejšia technológia dezinfekcie vody a vzduchu.
Ozón je moderné a účinné riešenie ako sa chrániť pred baktériami,  vírusmi .
Veľmi rýchlo, až 100 krát účinnejšie ako chlór ničí odolné druhy a formy vírusov, baktérií, mikroorganizmov, spórov plesní.

Ozón zabíja 99,9% baktérií a vírusov, ktoré môžu spôsobovať zdravotné problémy, problémy alergikov.

UV Lampa - Germicídny žiarič alebo tiež Germicídna UV lampa je špeciálna lampa, ktorá vyžaruje ultrafialové žiarenie v spektre C ( UVC ) s vlnovou dĺžkou 253,7 nm svetla.
Používa sa pre sterilizáciu plynov, kvapalín, povrchov predmetov a tam, kde je potrebné sterilné prostredie. Najčastejšie v zdravotníctve a potravinárstve. Využívajú se pre priame ožarovanie povrchov a vzduchu bez prítomnosti osôb – plošná sterilizácia.

Čítať ďalej
Rodinná Bratislava

Rodinná Bratislava

Čas strávený s rodinou patrí medzi najvzácnejšie chvíle. Spravte si program na celý víkend, tak aby bol každý člen rodiny spokojný. Bratislava na jar ponúka množstvo podujatí, kde si prídu na svoje dospelí aj tí najmenší.

Čítať ďalej
Jar v Bratislave

Jar v Bratislave

Prichádza jar! Prináša so sebou novú energiu, viac slnka a modrú oblohu. Radosť zo života umocňuje vôňa kvitnúcich kvetov a veselý spev vtákov. Inšpirujte sa jarnými tipmi a využite víkend v Bratislave naplno!

Čítať ďalej
Vianočné trhy v Bratislave

Vianočné trhy v Bratislave

Tradičné Vianočné trhy sú ideálnym miestom pre stretnutie a návštevu, jedlo, pitie a možno malý nákup. Hlavne pre príjemné trávenie predvianočných chvíľ. Tento rok možno očakávať zhruba 100 stánkov s dobrotami všakovakého druhu.

Čítať ďalej
<<  1 [23 4 5 6  >>  

2020-certificate

danubiaHotel Danubia Gate ****
Dunajská 26, Bratislava

+421 917 232 000
hotel@danubiagate.sk